Het bestuur

Simon Leijtens

Voorzitter

Mijn naam is Simon Leijtens en mag sinds 2012 de voorzitter zijn van deze mooie vereniging.

Ik ben van af 1987 bestuurslid algemeen geweest tot 2012.
In 2016 was ik al weer 40 jaar lid van de vereniging en tevens 32 jaar instructeur.

Ik ben gehuwd en vader van 2 zonen. Ik mag inmiddels genieten van mijn pensioen en naast de EHBO mag ik graag lange wandelingen maken waarbij de zee en de bergen mijn favoriete plaatsen zijn. Daarnaast geniet ik samen met mijn echtgenote van onze 5 kleinzonen.

Dienstbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel, dat is dan ook wat ik onze leden wil meegeven. Help een medemens in nood en verleen hulp waar dat gevraagd wordt.

Samen met het bestuur blijf ik mij inzetten om de doelstelling van onze vereniging vorm te geven.

Simon Leijtens

Voorzitter

Mijn naam is Simon Leijtens en mag sinds 2012 de voorzitter zijn van deze mooie vereniging.

In 2016 was ik al weer 40 jaar lid van de vereniging en tevens 32 jaar instructeur.
Ik ben gehuwd en vader van 2 zonen. Naast mijn dagelijkse werk mag ik graag lange wandelingen maken waarbij de zee en de bergen mijn favoriete plaatsen zijn.

Dienstbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel, dat is dan ook wat ik onze leden wil meegeven. Help een medemens in nood en verleen hulp waar dat gevraagd wordt.

Samen met het bestuur blijf ik mij inzetten om de doelstelling van onze vereniging vorm te geven.

Angelique Brouwers

Secretaris

Mijn naam is Angélique Brouwers, geboren in 1966 en getrouwd met Jan welke ook bezeten is door het EHBO-virus. Zoals nu blijkt heb ik ook mijn 2 dochters besmet met dit virus.

Na de MAVO ben ik naar de laboratoriumschool gegaan, en heb 20 jaar als laborante gewerkt op verschillende laboratoria. Daarna besloot ik een ommezwaai te maken en ben in de taxi- wereld gestapt, wat ik heden ten dagen nog steeds doe.

Eind jaren 90 ben ik begonnen als secretaris bij deze mooie vereniging, maar na 15 jaar met plezier mijn functie vervult te hebben wilde ik graag wat meer tijd voor mezelf. Ik heb toen besloten mijn functie neer te leggen.

In 2018 werd ik opnieuw gevraagd het secretariaat op me te nemen en heb dit weer met beide handen aangenomen. Het is erg fijn om deel uit te maken van deze warme, fijne vereniging.

Angelique Brouwers

Secretaris

Mijn naam is Angélique Brouwers, geboren in 1966 en getrouwd met Jan welke ook bezeten is door het EHBO-virus. Zoals nu blijkt heb ik ook mijn 2 dochters besmet met dit virus.

Na de MAVO ben ik naar de laboratoriumschool gegaan, en heb 20 jaar als laborante gewerkt op verschillende laboratoria. Daarna besloot ik een ommezwaai te maken en ben in de taxi- wereld gestapt, wat ik heden ten dagen nog steeds doe.

Eind jaren 90 ben ik begonnen als secretaris bij deze mooie vereniging, maar na 15 jaar met plezier mijn functie vervult te hebben wilde ik graag wat meer tijd voor mezelf. Ik heb toen besloten mijn functie neer te leggen.

In 2018 werd ik opnieuw gevraagd het secretariaat op me te nemen en heb dit weer met beide handen aangenomen. Het is erg fijn om deel uit te maken van deze warme, fijne vereniging.

Patricia Verstijnen

Penningmeester

Mijn naam is Patricia Verstijnen. Geboren in 1980 in Waalwijk.
Sinds april 2017 bekleed ik een bestuurlijke functie binnen deze EHBO-vereniging.

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de financiële tak van de vereniging.
In 1998 haalde ik mijn diploma op de PABO in Den Bosch als onderdeel van mijn afstuderen. Hierna heb ik me aangesloten bij deze vereniging om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

Na een aantal jaren de zaterdagherhaling te hebben gevolgd, wilde ik wat meer verdieping en ging hier en daar een evenementje meedraaien. Het hek van de dam… Inmiddels volg ik enthousiast de herhalingslessen op maandagavond, draai ik verschillende evenementen mee en sinds 2018 ben ik de penningmeester. De schoen past…

Patricia Verstijnen

Penningmeester

Mijn naam is Patricia Verstijnen. Geboren in 1980 in Waalwijk.
Sinds april 2017 bekleed ik een bestuurlijke functie binnen deze EHBO-vereniging.

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de financiële tak van de vereniging.
In 1998 haalde ik mijn diploma op de PABO in Den Bosch als onderdeel van mijn afstuderen. Hierna heb ik me aangesloten bij deze vereniging om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

Na een aantal jaren de zaterdagherhaling te hebben gevolgd, wilde ik wat meer verdieping en ging hier en daar een evenementje meedraaien. Het hek van de dam… Inmiddels volg ik enthousiast de herhalingslessen op maandagavond, draai ik verschillende evenementen mee en sinds 2018 ben ik de penningmeester. De schoen past…

Wilco Willemsen

Bestuurslid

Mijn naam is Wilco Willemsen. Geboren in 1962 vader van één zoon, Martijn, die net als ik samen met zijn vriendin Mel, in Waalwijk woonachtig is. Ik ben alweer een kleine 20 jaar lid van onze mooie EHBO vereniging en ook bijna al die tijd als instructeur.

Mijn hele leven heb ik altijd geprobeerd het beste in mensen te zien en het beste uit mensen te halen. Vroeger in een slagerij, tegenwoordig in de financiële wereld. Altijd handelend vanuit de gedachte dat je als team zo sterk bent als het zwakste lid en dat ieder lid het verdiend zich gewaardeerd te voelen.

Vanuit die gedachte zal ik ook altijd proberen mensen beter te maken. Instructie is daarbij mijn instrument en zal altijd mijn passie blijven.

Wilco Willemsen

Bestuurslid

Mijn naam is Wilco Willemsen. Geboren in 1962 vader van één zoon, Martijn, die net als ik samen met zijn vriendin Mel, in Waalwijk woonachtig is. Ik ben alweer een kleine 20 jaar lid van onze mooie EHBO vereniging en ook bijna al die tijd als instructeur.

Mijn hele leven heb ik altijd geprobeerd het beste in mensen te zien en het beste uit mensen te halen. Vroeger in een slagerij, tegenwoordig in de financiële wereld. Altijd handelend vanuit de gedachte dat je als team zo sterk bent als het zwakste lid en dat ieder lid het verdiend zich gewaardeerd te voelen.

Vanuit die gedachte zal ik ook altijd proberen mensen beter te maken. Instructie is daarbij mijn instrument en zal altijd mijn passie blijven.

Jeroen van Herpt

Bestuurslid

Mijn naam is Jeroen van Herpt, ik ben geboren in 1987 en getrouwd met Yvonne.

Ik heb in 2012 mijn diploma gehaald om als EHBO’er ondersteuning te bieden aan collega’s van de BHV. Aansluitend ben ik bij de vereniging gekomen.

Sinds oktober 2019 ben ik bij het bestuur gekomen van deze vereniging en zal op verschillende vlakken mijn mede bestuursleden ondersteunen.

Jeroen van Herpt

Bestuurslid

Mijn naam is Jeroen van Herpt, ik ben geboren in 1987 en getrouwd met Yvonne.

Ik heb in 2012 mijn diploma gehaald om als EHBO’er ondersteuning te bieden aan collega’s van de BHV. Aansluitend ben ik bij de vereniging gekomen.

Sinds oktober 2019 ben ik bij het bestuur gekomen van deze vereniging en zal op verschillende vlakken mijn mede bestuursleden ondersteunen.

Interesse in een bestuursfunctie?

Wilt u meedenken over de strategie en visie van de vereniging in een bestuursfunctie neem dan contact op met info@ehbowaalwijk.nl