Opleidingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Als vereniging begrijpen we dat kennis van eerste hulp van onschatbare waarde is. Het kan het verschil maken tussen leven en dood in noodsituaties. Daarom bieden we een reeks boeiende en praktische EHBO-opleidingen aan om u de nodige vaardigheden en het vertrouwen te geven om snel en effectief te handelen wanneer dat het meest nodig is.

Onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren hulpverleners, en zijn ontworpen om toegankelijk en informatief te zijn. Of u nu de basisprincipes van eerste hulp wilt leren, een verdiepende module wilt volgen of uw bestaande kennis wilt vernieuwen en certificeren, wij hebben de juiste cursus voor u.

 

Bij de vereniging hebben we een passie voor het delen van levensreddende kennis en het vergroten van de veiligheid in onze gemeenschap.

Onze instructeurs zijn enthousiaste vrijwilligers met een expertise in eerste hulp, en ze zijn vastbesloten om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Of u nu een ouder bent die zich zorgen maakt over de veiligheid van uw gezin, een professional in de kinderopvang die zijn of haar kennis wil uitbreiden of gewoon iemand die anderen in noodsituaties wil kunnen helpen, wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze opleidingen.

Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om een held te zijn in een noodsituatie!

Praktische informatie:

Sinds jaar en dag verzorgen wij onze opleidingen in de Walewyc Mavo te Waalwijk tegenwoordig gevestigd aan de Olympiaweg 8A.

Hier hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die de school ons biedt zoals ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen, diverse leslokalen, sanitaire voorzieningen en er is natuurlijk ook altijd een Brabants kopje koffie of thee beschikbaar.

De lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs en vakbekwame lotus slachtoffers.

LID WORDEN

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een opleiding of kunt u lid worden van de vereniging. Financieert u de opleiding of inschrijving zelf? Vul dan ook het Sepaformulier in!

Selecteer een optie:

Upload uw pasfotoKies bestandGeen bestand gevondenGeaccepteerde bestandtypes jpg, jpeg, jpe, png, js. Maximale bestandsgrote 2 MB

Soort lidmaatschap

Selecteer uw gewenste opleiding

Selectuur uw voorkeur voor de basiscursus EHBO

Voorkeur reanimatie opleiding

Selecteer uw gewensten module opleiding(en)

Wie betaald de inschrijving?

SepaformulierKies bestandGeen bestand gevondenGeaccepteerde bestandtypes jpg, jpeg, jpe, png, js. Maximale bestandsgrote 2 MB

Dienstverlening bij evenementen. Een deel van onze leden is als EHBO'er actief bij evenementen in en rond Waalwijk. Wij vergoeden gemaakte kosten en geven materialen om herkenbaar hulp te kunnen verlenen in bruikleen.

Privacybeleid Geeft u toestemming voor verwerking van bovenstaande gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid?