Herhalingslessen / Opleidingen

Elk seizoen verzorgen we diverse herhalingslessen en opleidingen. We starten meestal in september en gaan dan door tot mei. In de zomermaanden verzorgen we geen herhalingslessen. We zijn dan actief bij diverse evenementen. Door op de blauwe pijlen boven de kalender te klikken krijg je het overzicht van een andere maand.
Ook het wereldje van de EHBO veranderd continue. Door onderzoeken en ervaringen veranderen de richtlijnen van het Oranje kruis en de reanimatieraad. Een goede manier om uw EHBO-diploma geldig te houden is het volgen van 6 tot 8 herhalingslessen per seizoen, hiervan dient minimaal 1 les reanimatie + AED te zijn.

Het volgen van herhalingslessen is niet verplicht, maar het is wel de manier om jezelf competent te houden. Daarom houden wij al jaren bij wie welke les volgt en welke competentieonderdelen hij of zij gevolgd heeft. Op deze manier kunnen wij zeggen welke leden competent zijn, zodat het diploma verlengt kan worden. Kunnen we dat niet zeggen, dan kan een lid zijn competentie aantonen d.m.v. een competentietest, zodat het diploma verlengt kan worden.

Wij verzorgen herhalingslessen op maandagavond. Een alternatief is het volgen van de zaterdagherhaling. Dit is 1 zaterdag, de eerste van november. Tijdens deze dag, herhalen we voldoende stof om uw diploma geldig te houden.

LID WORDEN

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een opleiding of kunt u lid worden van de vereniging. Financieert u de opleiding of inschrijving zelf? Vul dan ook het Sepaformulier in!

Selecteer een optie:

Upload uw pasfotoKies bestandGeen bestand gevondenGeaccepteerde bestandtypes jpg, jpeg, jpe, png, js. Maximale bestandsgrote 2 MB

Soort lidmaatschap

Selecteer uw gewenste opleiding

Selectuur uw voorkeur voor de basiscursus EHBO

Voorkeur reanimatie opleiding

Selecteer uw gewensten module opleiding(en)

Wie betaald de inschrijving?

SepaformulierKies bestandGeen bestand gevondenGeaccepteerde bestandtypes jpg, jpeg, jpe, png, js. Maximale bestandsgrote 2 MB

Dienstverlening bij evenementen. Een deel van onze leden is als EHBO'er actief bij evenementen in en rond Waalwijk. Wij vergoeden gemaakte kosten en geven materialen om herkenbaar hulp te kunnen verlenen in bruikleen.

Privacybeleid Geeft u toestemming voor verwerking van bovenstaande gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid?