Nieuwsbrief 2023_01

Herhalingsavonden

Ook dit najaar verzorgen we weer diverse herhalingsavonden. Er zijn er al een paar geweest met o.a. reanimatie en het Oktoberfest. Foto’s van deze geweldige avond staan op onze site en de diverse socials. Denk hierbij aan facebook en Instagram.
De volgende avonden zijn op 30 oktober, Thema Halloween
13 november, thema diagnose test en 27 november, thema Sinterklaas.

 

Zaterdagherhaling

De jaarlijkse zaterdagherhaling is op 4 november. Alle leden hebben hier reeds een uitnodiging voor ontvangen via de datumprikker. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst.

Nieuwe website

Sinds een week heeft onze vereniging een nieuwe website. Wij zijn op dit moment nog druk met de inrichting van de site, en maken nu ook de nieuwsbrieven op de site. Wij willen u uitnodigen om eens een kijkje te nemen op de site. Uw feedback horen wij graag.

Uitslag Rabo Club Support 2023

Op de site van #DeRabobank staan de resultaten van de RaboClubSupport actie. Daaruit mogen wij een prachtig bedrag ontvangen van € 584,67! Daar zijn we natuurlijk super blij mee, en willen hiervoor iedereen bedanken die een stem heeft uit gebracht op EHBO Waalwijk! #RaboClubSupport2023

Opleiding

Ook dit jaar starten we een nieuwe cursus voor de basis opleiding EHBO. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. We starten op zaterdag 25 november in de Walewyc, aan de Olympiaweg in Waalwijk. Aanmelden kan via de site of per mail naar opleidingen@ehbowaalwijk.nl.