Basiscursus EHBO Avond opleiding

De opleiding voor de individuele cursist die in groepsverband een avondopleiding EHBO wil volgen. Deze cursus omvat 7 lesavonden van 2 uur en 45 minuten, waarna een examen wordt afgenomen. Na het behalen van het examen ontvangt u een officieel diploma. De avondopleiding is van 19:30 tot 22:15 uur op de Walewyc MAVO, Olympiaweg 8A te Waalwijk.

Basiscursus EHBO Zaterdag opleiding

Heeft u maar weinig tijd en toch de behoefte in een EHBO opleiding, dan is deze spoedcursus misschien iets voor u. Na 3 zaterdagen opleiding, kunt u beschikken over een diploma. De lesdagen beginnen om 8:30 uur en eindigen om 16:00 uur. Deze cursus is geheel verzorgd, incl. lunch en koffie pauzes. Deze opleiding vindt plaats in de Walewyc MAVO, Olympiaweg 8A te Waalwijk.

Cursus inhoud

Naast de algemene kennis over het menselijk lichaam, leert u de eerste hulp bij o.a. bewustzijnsstoornissen, ademhalingsproblemen, ernstige bloedingen en reanimatie. Dit alles bij zowel volwassenen als bij kinderen. Ook botbreuken, verbrandingen en allerlei andere letsels komen uitgebreid aan de orde. Met verbandleer, wat een verplicht onderdeel is, leert u hoe u bijvoorbeeld een vinger of een hand het beste kunt verbinden.

Aanmelden cursus

Aanmelden voor deze cursus kan altijd. U kunt contact opnemen met het secretariaat, of het Aanmeldingsformulier cursus downloaden en op sturen.