Bestuur EHBO Waalwijk

Voorzitter: Simon Leijtens

Mijn naam is Simon Leijtens en mag sinds 2012 de voorzitter zijn van deze mooie vereniging.

In 2016 was ik al weer 40 jaar lid van de vereniging en tevens 32 jaar instructeur. Ik ben gehuwd en vader van 2 zonen. Naast mijn dagelijkse werk mag ik graag lange wandelingen maken waarbij de zee en de bergen mijn favoriete plaatsen zijn.

Dienstbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel, dat is dan ook wat ik onze leden wil meegeven. Help een medemens in nood en verleen hulp waar dat gevraagd wordt.

Samen met het bestuur blijf ik mij inzetten om de doelstelling van onze vereniging vorm te geven.

Secretaris: Angelique Brouwers

Mijn naam is Angélique Brouwers, geboren in 1966 en getrouwd met Jan welke ook bezeten is door het EHBO-virus. Zoals nu blijkt heb ik ook mijn 2 dochters besmet met dit virus.

Na de MAVO ben ik naar de laboratoriumschool gegaan, en heb 20 jaar als laborante gewerkt op verschillende laboratoria. Daarna besloot ik een ommezwaai te maken en ben in de taxi- wereld gestapt, wat ik heden ten dagen nog steeds doe.

Eind jaren 90 ben ik begonnen als secretaris bij deze mooie vereniging, maar na 15 jaar met plezier mijn functie vervult te hebben wilde ik graag wat meer tijd voor mezelf. Ik heb toen besloten mijn functie neer te leggen.

In 2018 werd ik opnieuw gevraagd het secretariaat op me te nemen en heb dit weer met beide handen aangenomen. Het is erg fijn om deel uit te maken van deze warme, fijne vereniging.

Penningmeester: Patricia Verstijnen

Mijn naam is Patricia Verstijnen. Geboren in 1980 in Waalwijk. Sinds april 2017 bekleed ik een bestuurlijke functie binnen deze EHBO-vereniging.

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de financiële tak van de vereniging. In 1998 haalde ik mijn diploma op de PABO in Den Bosch als onderdeel van mijn afstuderen. Hierna heb ik me aangesloten bij deze vereniging om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

Na een aantal jaren de zaterdagherhaling te hebben gevolgd, wilde ik wat meer verdieping en ging hier en daar een evenementje meedraaien. Het hek van de dam… Inmiddels volg ik enthousiast de herhalingslessen op maandagavond, draai ik verschillende evenementen mee en sinds 2018 ben ik de penningmeester. De schoen past…

Bestuurslid: Ludy van Hilst

Mijn naam is Ludy van Hilst en alweer meer dan 25 jaar EHBO-er. Destijds daarmee begonnen om medemensen te kunnen helpen en niet machteloos toe te moeten kijken. Je hoopt het geleerde nooit te hoeven gebruiken maar, ik heb het toch al vaak nodig gehad.

Na enkele jaren ben ik ook begonnen met het draaien van diensten bij evenementen om zo meer praktijkervaring op te doen. Een goede aanvulling op de herhalingslessen.

Ik ben alweer begonnen aan mijn derde termijn in het bestuur waar ik mij bezig houd met de materialen en tevens de nieuwsbrief verzorg.

Bestuurslid: Jeroen van Herpt