Van onze voorzitter

Met “warme” groeten

Beste leden,

Wat een ongekende temperaturen dit voorjaar, dat versterkt het gevoel van een aankomende vakantie steeds meer.

Sommigen van u zijn misschien op dit moment al wel aan het genieten van een vakantie. Velen moeten echter nog enkele weken of langer hier op wachten.

Nu even tijd om snel even terug te blikken naar wat het afgelopen half jaar heeft gebracht.

Voor onze vereniging was het op sommige momenten best hectisch te noemen vooral op dit moment geld dit voor onze evenementendienst.

Denk ook aan de vele opleidingsavonden bij de vereniging en ook daar buiten.

2018 zal zeer zeker weer een record jaar gaan worden als het gaat over onze inzet bij vele evenementen. Ik doe hierbij dan ook een dringend beroep op al onze leden, maak a.u.b. eens een paar uurtjes vrij om dienst te doen bij een evenement. Wij kunnen op dit moment helaas niet meer aan alle verzoeken voldoen die bij ons binnenkomen. Dit is niet wat wij willen maar zeker ook voor de aanvragers is het super vervelend (soms kunnen evenementen niet doorgaan).

Geef u op om aan een evenement deel te nemen al is het maar voor een paar uurtjes, u helpt er onze leden mee die op dit moment wel heel erg vaak moeten aantreden.

Een berichtje naar ec@ehbowaalwijk.nl met u gegevens, dagen en tijd dat u beschikbaar bent wordt zeer op prijs gesteld. Kijk ook eens even op onze site naar de evenementenkalender.

Voor nu wens ik al onze hulpverleners die nog volop in de weer zijn veel succes en natuurlijk heel veel dank voor jullie tomeloze inzet.

Alle leden wensen wij een “zonnige” vakantie toe, geniet van de welverdiende rust periode.

Wij zien u graag weer terug bij aanvang van het nieuwe seizoen in september.

Namens het Bestuur,

Simon Leijtens

voorzitter