Van onze voorzitter

BESTE LEZERS EN LEDEN

Het jaar loopt naar het einde en dat is voor velen toch vaak even het moment om terug te blikken op wat is gepasseerd in 2019 en onlosmakelijk hoort hier zeker ook bij het maken van voornemens voor het komende jaar. Na een zware en moeilijke periode binnen het bestuur is uiteindelijk de weg weer gevonden om vol vertrouwen door te gaan.

Er zijn dit jaar weer vele herhalingslessen en opleidingen gegeven. Zeker wat betreft de Reanimatie lessen was dit het geval. Dit is mede te danken aan de populariteit van de Buurt AED binnen de gemeente Waalwijk waarbij onze vereniging zeker een ondersteunende en adviserende taak heeft. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest dank zij het enthousiaste en deskundige opleidingen team binnen onze vereniging.

Velen van u hebben dit jaar weer lessen gevolgd bij onze vereniging. Niet alleen als EHBO-lid maar ook zij die in het bezit zijn van een EHAK diploma en natuurlijk al die mensen die via de Hart Stichting bij onze vereniging de opleiding en herhaling hebben gevolgd. Ook in het komende jaar staan wij weer graag voor u klaar om een opleiding of herhaling te verzorgen. Uiteindelijk "moet je het wel echt kunnen" als het er op aankomt.

Wij vertrouwen er op velen van u terug te mogen zien bij een van onze lessen. Voor hen die het voornemen hebben om het toch maar eens te gaan doen, wil ik graag het advies geven: stel het niet uit maar schrijf u in voor een opleiding. Een opleiding van EHBO Waalwijk geeft "een veilig gevoel".

Wij wensen een ieder fijne en prettige feestdagen toe en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,

Simon Leijtens

voorzitter