Van onze voorzitter

"EHBO vereniging Waalwijk 60 jaar jong."

Op 19 maart 2019 bestaat onze vereniging 60 jaar. Dit is een behoorlijke tijd, maar wanneer we dit naast het 125 jarig bestaan van onze KNV plaatsen, dan zijn wij eigenlijk nog best jong te noemen.

In deze afgelopen 60 jaar heeft onze vereniging zich ontplooit van een kleine afdeling tot één van de 15 grootste in Nederland. Dit niet alleen in het aantal leden dat bij ons is aangesloten, maar zeer zeker ook door de diversiteit van opleidingen die wij als vereniging verzorgen.

Daarnaast zijn wij als hulpverleners heel vaak aanwezig bij zowel kleine als grote evenementen binnen Waalwijk en soms daar buiten. Dit gebeurt op geheel vrijwillige basis door onze leden. Het berust op een misverstand te denken dat onze leden verplicht worden om evenementdiensten te doen.

Graag nodig ik u als bezoeker van onze site uit om eens nader kennis te maken met de vele mogelijkheden die wij bieden voor het volgen van een opleiding.

Het volgen van een cursus bij EHBO vereniging Waalwijk geeft een "veilig gevoel" en je blijft er nog eens "jong" bij wat betreft kennis en vaardigheden.

Mag ik u binnenkort begroeten als cursist?

Met vriendelijke groet,

Simon Leijtens

voorzitter