Van onze voorzitter (december / januari 2020 - 2021)

Beste lezers

Niemand had kunnen voorspellen dat 2020 nagenoeg in zijn geheel zou worden beheerst door Covid-19 en dat dit zou leiden naar een wereldwijde pandemie.

Grote gevolgen voor ons allemaal, natuurlijk ook voor onze vereniging. Ook het plotseling moeten afbreken van opleidingscursussen en herhalingen, daarna weer voorzichtig verder, echter vrij snel weer alles stil moeten zetten van onze opleidingen, voorlopig zeker tot 15 januari 2021.

Onze evenementenhulp ligt nagenoeg het gehele jaar al stil met uitzondering van enkele kleine evenementen en natuurlijk de voetbalwedstrijden in de betaalde divisies, welke ook al weer een lange tijd zonder publiek.

We zijn even als vereniging uit beeld als opleider en als hulporganisatie maar onze vereniging zit beslist niet stil en is druk bezig met diverse voorbereidingen om, op misschien wel een andere manier als gewoonlijk, de bijscholing te kunnen gaan geven.

Echter de veiligheid van onze cursisten maar zeker ook die van onze instructeurs staat telkens voorop en uiteindelijk moet het ook wel echt iets toevoegen aan de inhoud.

Wij blijven als vereniging de ontwikkelingen op de voet volgen en zodra het weer verantwoord is starten wij direct.

Voor nu blijf gezond en help daar waar het verantwoord kan.

Namens het bestuur en onze leden wens ik u een voorspoedig maar bovenal een gezond 2021 toe, in de hoop dat wij in dit jaar weer terug kunnen naar het (wat aangepaste) normaal.

Namens het bestuur

Simon Leijtens

voorzitter